Jeg har siddet bag på en motorcykel!

Jeg troede, at jeg var gravid i Mexico!

Paradise_Hotel_Mexi_882913m

Nu skete der jo rigtig mange ting bag ved kameraet i Mexico, som I naturligvis ikke har fået med. Jeg vil gerne give jer et indblik i det hele, da det måske er lidt spændende for jer at høre om alt det bagved. I ser jo ikke meget af det der sker, og forstår ofte heller ikke vores reaktioner inde i programmet. Nu var vi jo i Mexico i rimelig lang tid, og det kunne jo ikke undgåes, at nogle af os blev syge undervejs. Hvis dette var tilfældet, så kørte en deltageransvarlig os til lægen. Jeg var ved lægen én enkelt gang, men ikke fordi jeg var syg. Jeg var gået over tid, og var rigtig nervøs for, at jeg var blevet gravid… Jeg snakkede med produktionen omkring det, og de blev enige om at sende mig til lægen, så vi kunne få klart svar. Jeg skulle ikke fortælle de andre deltagere omkring det, da det ikke skulle med i programmet. Jeg fortalte de andre, at jeg havde fået blærebetændelse, kyssede en uvidende Kasper farvel og kørte så mod lægen. Lægehuset var meget anerledes end i Danmark! Jeg husker det dog ikke i detaljer, da mine tanker var et helt andet sted. Tænk nu hvis jeg var gravid! Og så i Mexico! Jeg ville ikke ane, hvad jeg skulle stille op… Og jeg kunne jo ikke lige komme i kontakt med min mor, som jeg ellers havde allermest brug for på dette tidspunkt.  Jeg afleverede min urinprøve og skulle nu vente på svar. Ventetiden var virkelig lang, selvom det kun tog 24 timer. Alle mulige tanker farede igennem mit hovede! Jeg ville slet ikke vide, hvad jeg skulle stille op, hvis prøven viste sig at være positiv. Jeg var slet ikke klar til at få et barn, og det var en tanke, som jeg slet ikke havde tænkt på endnu. Samtidig havde jeg ikke kendt Kasper så længe, så jeg kunne da umuligt smide det her i hovedet på ham. Dagen efter hev en af kvinderne fra produktionen mig til side, og hun kunne heldigvis fortælle mig, at min test var negativ. Jeg var  lettet! Jeg fortalte efterfølgende Kasper om den egentlige årsag til mit lægebesøg, og han havde faktisk tænkt tanken. Ham og Stolle synes det virkede en smule besynderligt, at jeg pludselig skulle til lægen. Der var heldigvis ingenting at være bekymret for, men nøj en rutschebanetur jeg nåede at komme igennem på de 24 timer!

Mys M!

9 kommentarer

  • Nadine hansen

    Hvordan var det ikke æg måtte have din telefon i 2.5 måned

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Det vænnede man sig faktisk overraskende hurtigt til :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Ville du have fået en abort eller beholdt barnet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Jeg går normalt ikke ind for abort, men jeg var samtidig slet ikke klar til at få et barn på det tidspunkt. Så jeg er rigtig glad for, at jeg ikke skulle træffe den beslutning :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ophelia

    Blev lige nød til at skrive det. DU SER FUCKING!! Lækker ud på det billede, sådan virkelig. Nok et af de bedre billeder jeg har set af dig. Lidt wierd kommentar i know

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Victoria

    I hvilket afsnit var det cirka, at det skete?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Årh det husker jeg desværre ikke, men hen imod slutningen ihvertfald :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Victoria

      Ok, 10000 takk

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg har siddet bag på en motorcykel!