Jeg er syg hele tiden!

Jeg har stjålet Christopher!

Chri1chri3

Hvis i følger mig på snapchat (m.sandgaard), så har I nok allerede set, at jeg har snuppet Christopher med hjem! Ikke bogstaveligtalt (desværre!), men en ganske udemærket kopi. Vi har haft ham stående ude i butikken i forbindelse med lancheringen af hans parfume, og jeg havde hele tiden sagt til mine kollegaer, at jeg ville have ham med hjem, når han ikke længere skulle pynte i butikken. Da jeg var på arbejde i tirsdags, finder jeg ham så ude ved affaldet, hvilket jeg absolut ikke var helt tilfreds med. Min chef giver mig så lov til at tage ham med hjem – så det gjorde jeg! Folk kiggede en del på mig i metroen, men jeg er helt sikker på, at det blot bundede i jalousi fra deres side af ;-) Mike fik sig også et godt grin, da jeg kom ind af døren med ham. Og han synes da også lige, at han skulle reklamere med mig på facebook, den tosse. Nu har han fået en fin plads inde på mit værelse, så nu vågner jeg op til et lækkert syn hver morgen. Vi har allerede fået et fantastisk forhold til hinanden. Han lytter til mig, giver mig ekstrem meget opmærksomhed og brokker sig ikke over mit rod. Okay, jeg er måske en lille bitte smule tosset – men man må jo finde på andre metoder, når man ikke har en kæreste, hæhæ.
Vil du vinde din helt egen Christopher? Vi udlover nemlig endnu en inde på vores facebookside lige nu – I kan deltage lige HER <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er syg hele tiden!