Min mor ♡

Min allerførste lejlighed

Jeg besluttede mig for at flytte hjemmefra, da jeg var 20 år gammel. Jeg trængte til at komme væk hjemmefra og få mit eget sted. Jeg havde på daværende tidspunkt rigtig svært ved at leve efter mine forældres regler, og det endte ofte i unødvendige diskussioner. Derfor besluttede jeg ret pludseligt, at finde mig en lejlighed i Aabenraa (syv kilometer fra hvor mine forældre bor).

Jeg var så heldig, at jeg havde en veninde som stod og skulle flytte, og jeg fik lov til at overtage hendes fine lejlighed ret hurtigt. Jeg var forelsket lige med det samme og var simpelthen så glad, da jeg havde skrevet under på lejekontrakten. Nu havde jeg mit helt eget hjem! Lejligheden var kun 37 kvadratmeter og virkelig ikke noget særligt – men det var min. Jeg fik skabt mig et lille og hyggeligt hjem og jeg vil aldrig glemme tiden i den lejlighed. Jeg lærte at stå på mine egne ben og håndtere en masse uforudsigelige forhindringer. Jeg blev mere selvstændig og lærte især, hvor meget det kræver at holde styr på ens økonomi.
Jeg nåede at bo der i præcis et år, og så besluttede jeg mig for at flytte hjem til mine forældre igen, fordi jeg skulle rejse til Mexico på ubestemt tid.
Her kan i se lidt billeder fra mit lille hjem <3

IMG_1048
Det her billede er taget fra dagen hvor jeg flyttede ind :-)

IMG_1038
Jeg havde faktisk kun hele min familie på besøg én gang imens jeg boede der – jeg hadede den store opvask der altid fulgte med, haha!

IMG_0800
Jeg formåede selvfølgelig at ødelægge min emhætte i den tid jeg boede der ;-)

IMG_0957


IMG_0399

Der blev lavet rigtig meget mad i det lille køkken!

IMG_1189

Alle mine møbler blev opbevaret på et lager imens jeg rejste til Mexico.

Jeg savner nu min lille lejlighed, når jeg sidder og kigger billederne igennem. Der er skabt nogle gode minder :-)

Mys M!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min mor ♡