Jeg så min frygt i øjnene idag!

Ryger du?

IMG_1614

Der er faktisk rigtig mange af jer skønne læsere, som har spurgt mig af om jeg egentlig ryger. Alle som har set min sæson af Paradise Hotel er nok ikke i tvivl om svaret, men til alle jer andre så kan jeg svare nu en gang for alle, at ja, jeg ryger desværre. Jeg var faktisk stoppet og var røgfri i knap 7 måneder, som jeg også pralede højlydt med på instagram. Jeg var super stolt, og jeg klarede det faktisk bedre, end jeg havde forventet. Jeg havde selvfølgelig mine dårlige dage, hvor jeg havde allermest lyst til at give op, men jeg klarede mig igennem de fleste. Da Kasper og jeg gik fra hinanden, faldt jeg dog i med et hårdt brag. Jeg overvejede ikke engang at være stærk og kæmpe imod trangen, jeg gik tværtimod direkte ned og købte en pakke cigaretter, og jeg har røget igen lige siden. Jeg fortryder faktisk ikke som sådan, at jeg begyndte igen, for uanset hvor svagt det end lyder, så havde jeg brug for det i den periode. Jeg er bestemt ikke stolt af at være en ryger, for der er jo absolut intet at være stolt af. Jeg skal også stoppe igen! Jeg ved at jeg kan, så det skræmmer mig faktisk ikke så meget. Det er bare meget vigtigt, at jeg har en 100% viljestyrke inden jeg går i gang, ellers lykkedes det ikke for mig. Og jeg ønsker ikke at gå i gang, hvis ikke jeg kan fuldføre det i første forsøg. Jeg har allerede bestilt et produkt hjem, som jeg håber kan hjælpe mig med mit rygestop. Der kommer en video på min facebookside (HER) i løbet af ugen, hvor jeg vil fortælle omkring mit rygestop, og komme med mine råd til, hvordan jeg kom lettere igennem det. Så hvis nogen af jer sidder derude og overvejer at stoppe selv, så hold øje med min video inde på min faceside. På trods af at jeg faldt i, så mener jeg stadigvæk at mine råd kan bruges, da jeg kender til et rygestop, og jeg var faktisk (næsten) kommet over på den anden side.

Mys M!

3 kommentarer

  • Ria

    Jeg ryger ikke selv, og har ALDRIG haft en smøg i munden, men jeg ved fra mange af mine venner, at det er forfærdelig svært at stoppe, så det er flot, at du har gjort det før! Måske du skulle prøve at stoppe nu når du flytter til KBH? Så starter du på en HELT frisk? ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Det har min mor også forslået mig, men jeg kan ikke helt overskue det, for at være helt ærlig. Synes det er en smule skræmmende, og det hele bliver nyt for mig, så jeg får altså lige brug for mine cigaretter :-P

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt at du stoppede, men ærgerligt at du røg tilbage til det igen! Der er nok rigtig mange som står i den situation, at når f.eks. forholdet vakler, så kan det være svært at være stærk til sådan noget – forstår det udemærket godt :-) Men ærgerligt du ikke er “kommet op på hesten igen” og er stoppet med at ryge igen :-)

    Ideen med video er rigtig god – det er forskelligt fra person til person, hvordan man nemmest stopper, så derfor er det altid godt med personlige erfaringer fra andre :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg så min frygt i øjnene idag!