Når veninden vælger kæresten...

A trip down memory lane…

Nu har jeg fået en del henvendelser, om jeg ikke nok vil ligge nogle gamle billeder op af mig selv – og jo, det kan i da tro at jeg vil. Nu er jeg jo ved at være halv gammel (synes jeg ihvertfald selv), så jeg har virkelig mange sjove og gamle billeder. I får lige en guide igennem mit liv i billeder, siden jeg var femten år gammel. Enjoy!

Kopie von DSC03594

Det her billede er taget da jeg var 15 år gammel. Jeg havde lige valgt at farve mit naturlig lyse hår helt mørkt. Og jeps, det er kuglepenne jeg har stukket i ørene – jeg var 15, dont judge me! Jeg ELSKER min halskæde fra Pilgrim, jeg var stor fan af Pilgrim smykker på det tidspunkt, haha.

Billede 058

Her er jeg så seksten år, og havde valgt en mere rødlig farve i mit hår. Ikke just meget bedre end det brune, men det skulle da prøves! Og søde lille Partaccia, der er hun knap et år gammel, søde mus.

d.04.09.08 018

Jeg var lidt i tvivl om jeg skulle offentliggøre det her billede, for jeg ved da virkelig ikke hvad jeg ligner! 17 år, ingen øjenbryn og aaaalt for meget mascara, haha! Godt jeg har selvironi ;-)

IMG_0732[1]

Sådan så jeg ud på min 18 års fødselsdag! De tynde øjenbryn var meget moderne på det tidspunkt ;-) Til gengæld elsker jeg min hårfarve på dette billede. Jeg var ved at gå fra det mørke til det lyse hår, og det resulterede i sådan en fin og gylden farve.

Studietur til Dublin 008

Efterfølgende skulle jeg da lige prøve med pandehår.. Og dette foregik på samme tidspunkt som Lady Gaga’s hit “pokerface” var den mest spillede sang i radioen – så jeg blev kaldt for Lady Gaga i den her periode. Jeg havde det ikke særlig længe…

Rom 2010 003

Her ses en 19-årig Malene, som endelig har forstået, at det faktisk er kønnere med øjenbryn! Og så begyndte tiden som blondine….

P4090056-2

…Og tro mig, blondiner har det sjovere ;-)

20120501-IMG_3385

Dette billedet er taget kort før jeg rejste til Mexico, og jeg var 21 på det tidspunkt! Nu begynder jeg pludselig at ligne mig selv ;-)

IMG_2826

Så fyldte jeg 22 år og nødt livet efter Paradise Hotel. Det var også i den her periode, at de kunstige vipper pludselig blev større..

IMG_4016

Så røg det falske hår ud, og jeg bed tænderne sammen og så sådan ud i et år – den bedste beslutning jeg længe har truffet, også selvom mit hår så forfærdeligt ud!

IMG_0160

23 og med extensions igen!

DSC_0202

Og så er der Malene den dag i dag!

Jeg håber at i kunne lide indlægget, nu har jeg ihvertfald blottet mig nok for resten af året! Jeg har virkelig været igennem mange forskellige faser, og nogle er jeg mere flove over end andre. Hvis jeg skulle vælge en favorit (udover idag), så vil det være da jeg var 21, kort inden jeg rejste til Mexico. Jeg var simpelthen så glad i den periode, og jeg var et sted i mit liv, hvor jeg virkelig hvilede i mig selv og min selvtillid var på sit højeste – hvilket også tydelig ses på billedet. Hvilket billede er jeres favorit? ;-)

Mys M!

 

 

7 kommentarer

  • Caroline

    Hej søde Malene
    Jeg synes at billedet hvor du er 22 år er det bedste. Men på den anden side er du jo smuk på alle billeder, men jeg tror jeg holder til det hvor du er 22 år;);)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rosa

    Der hvor du er 21 år, (før Mexico)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Filippa

    Mit favorit billede udover som du ser ud nu, er helt klart det hvor du er 21 år og lige inden du skal rejse til Mexico❤️ Waauw der er du virkelig bare gude smuuk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jasmin

    Kunne virkelig godt lide dette indlæg!! Elsker at du virkelig lukker op og fortæller lidt om din barndom (teenageår) og hvordan du så ud!<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvilke vipper har du på ved dit billede med teksten “Så fyldte jeg 22 år og nødt livet efter Paradise Hotel. Det var også i den her periode, at de kunstige vipper pludselig blev større..” ? :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Det er nogle vipper fra en hjemmeside, som desværre ikke eksistere længere :-/

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Elsker det billede fra da du var 19 år. Der ser du så sød ud☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når veninden vælger kæresten...