Svar på jeres spørgsmål omkring Paradise Hotel!

Når veninden vælger kæresten…

DSC_0024

De fleste af os kender godt til at være forelsket, og hvor forgabt man kan være i et andet menneske. I et af mine tidligere indlæg (Læs lige HER), stillede jeg dog spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er sundt at være forelsket. Mange har en tendens til at vælge kæresten frem for sine venner eller veninder, hvilket nok er det mest forkerte og det dummeste, som man overhovedet kan gøre! Selvfølgelig er det okay, at kæresten kommer i første række i de fleste tilfælde, men man skal altså også huske sine venner og veninder. De har været der hele vejen igennem, ofte også inden kæresten kom ind i billedet, og det er derfor heller ikke fair, hvis man pludselig vælger dem fra. Jeg er selv rigtig dårlig til det, da jeg har en tendens til at blive fuldstændig “opslugt” i min kæreste. Jeg har selv sat mine kærester i første række, og jeg må desværre også tilstå, at jeg til tider ikke har været der nok for mine veninder. Mine veninder kan altid ringe til mig, og jeg vil altid finde tid til at snakke med dem, men jeg har ofte valgt at tilbringe min tid sammen med en kæreste frem for med en veninde. Dét skal der også ændres på, for det er altså ikke sådan det skal være! Nu hvor jeg selv er blevet single, har jeg virkelig fundet ud af hvor ondt det gør, når ens veninder vælger deres kæreste frem for en. Jeg hader det! Og jeg bliver samtidig virkelig skuffet og såret… Og hvad vil de så gøre, hvis nu de går fra kæresten? Forventer de så bare, at jeg står klar igen? Jeg gider da ikke at blive sat på standby, blot fordi den nye kæreste er mere spændende end mig. Jeg er for nylig blevet rigtig skuffet over én af mine veninder, og det gør virkelig ondt, at jeg fuldstændig bliver tilsidesat til fordel for hendes nye kæreste. Nu har jeg som sagt selv været rigtig dårlig til det, men nu hvor jeg har mærket det på egen krop, så tager jeg det helt klart med mig, så jeg ikke begår samme fejl igen.

Mys M!

10 kommentarer

  • Anonym

    Jeg har en lidt skør tankegang omkring det her emne, som jeg lige fik lyst til at dele med dig :grinning: Jeg ser sådan på det, at familie og venner er som sund kost – de er fuldstændig uundværlige, og man skal have dem i sin dagligdag for at kunne fungere ordentligt. Men netop derfor er de altså bare heller ikke særligt spændende!! En kæreste er så ens slik – lidt forbudt, men man kan ikke holde sig fra det alligevel. Og man ved man altid kan komme tilbage til at spise rugbrød, når det er blevet for meget, eller man eventuelt er blevet forladt af “slikket” :joy:

    Jeg har aldrig selv haft en kæreste. Har selvfølgelig været forelsket, og ved jeg er fuldstændig utålelig når det står på, men har aldrig ditchet en veninde fremfor en kæreste, i og med det ligesom ikke har været en mulighed :grinning: Bare lige for at understrege, at det ikke er mig selv jeg forsvarer hér :smile: Èn af mine bedste veninder prioriterer sin kæreste ret højt, da de ikke ses så tit. Derfor har hun også ditchet mig en del gange, men det gør mig ikke vred overhovedet, for jeg ved jeg betyder ligeså meget som hendes kæreste, hvis ikke endda mere. Netop fordi jeg er hendes rugbrød. Hun ved jeg altid er her, og omvendt.

    Der er selvfølgelig altid en grænse for, hvor meget man skal finde sig i. Men jeg håber min kommentar måske kan muntre dig lidt op. Det er spild af tid, at du sammenligner dig selv med din venindes kæreste, for du kommer højst sandsynligt aldrig i nærheden af at være ligeså interessant som at “spise slik” – til gengæld er du meget vigtigere i sidste ende <3 Og sundere, haha!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Haha jeg ELSKER din tankegang! Det er virkelig en god og sjov måde, at tænke på omkring dette emne :-) Tak for din kommentar, den var skøn at læse, og du fik mig lige til at se lidt anerledes på tingene <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Så godt skrevet Malene!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celina

    Hej Malene jeg ville bare sige jeg er helt enig med dig jeg syntes det er super synd for dig at du skal prøve såden noget jeg har aldrig selv prøvet det men jeg kunne forstille mig det er rigtig hårdt❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aviaja Gadegaard

    Det første år mig og min kæreste kom sammen var det kun mig og ham der var sammen og jeg mistede mange veninder (mistede dem også fordi jeg stoppede i folkeskolen så der mister man også nogen) så nu har jeg kun ca 3 veninder, men nu ser jeg så også mere til dem og min kæreste er også begyndt at være sammen med sine venner igen. Men ja man glemmer fuldstændig sine veninder når man er nyforelsket og det er ikke godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ano

    Har engang haft en flirt, og plejer altid og snakke med ham over telefonen, i skolen. Også når jeg var sammen med min bedste veninde. Jeg var totalt væk i ham, og det gik ikk op for mig at jeg ignorere min bedste veninde som har været der for mig igennem alt, hun skjult det i langtid. indtil hun fortalt mig. Nogle gange kan man godt sætte sin kæreste i den første række, men skal jo har tid til som bedste veninde eller venner nu hvor kæresten kom ind i billedet, men ikk har været der for dig siden dag 1. . Jeg vil ikk gentag den fejl igen, håber jeg fordi jeg synes det er en forfærdeligt følelse at man skubber alle sine nærmeste væk fra sig..og kun forholder sig til kæresten, fordi hvem siger at forhold vare evigt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

    Ja jeg står i samme situation lige pt. Jeg aner ikke om jeg skal tage til hendes fødselsdag på lørdag, da jeg ikke har set hende i flere måneder og at hun ikke engang fortæller mig hvad der sker i hendes liv. Og er slet ikke interesseret i min flytning til udlandet :( jeg er så skuffet og ved virkelig ikke hvad der er det rigtige at gøre .. Hun svarer aldrig på telefon eller facebook :(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Jeg kan godt forstå din pointe med dit indlæg. Men alligevel, så synes jeg det er helt iorden at vælger sin kæreste frem for sine veninder.
    Man går ind i et forhold med en forhåbning om at han er der for altid og han er ” the one ” derfor skal han selvfølgelig i første række. Det er forhåbentlig ham du skal giftes med og som skal være far til dine børn. Livet ændrer sig sig når man kommer i et seriøst forhold og ofte sætte man veninderne til side. Selvfølgelig skal man ikke bar være en standby person – men i steder for at lave et blog indlæg om du er skuffet over din veninde, så snak med hende i stedet. Så hun har en mulighed for at ændrer dette, men samtidig så giv hende plads til at være ny forelsket og være lalle glad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Jeg skriver selv i mit indlæg, at det selvfølgelig er klart, at kæresten ofte kommer først – men jeg er ikke enig med dig i, at han ALTID skal komme først! Og jeg synes ikke det er okay, at man sætter sine veninder til side, blot fordi man får en seriøs kæreste. Men vi har allesammen forskellige holdninger, vi to er bare bestemt ikke enige :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pernille

      Jeg vil ikke sige at kæresten altid kommer først!
      Jeg ville være meget sammen med mine veninder, med også kæresten, men han skulle heller ikke komme først altid!
      Og mine veninder skulle ikke være på stand-by

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Svar på jeres spørgsmål omkring Paradise Hotel!