Er det sundt at være forelsket?

Jeg er færdig!

DSC_0014

Done! Slut prut! Jeg kan og gider simpelthen ikke mere. Du har ødelagt min nattesøvn i den sidste halvanden måned, og har samtidig gjort det umuligt for mig at fokusere på noget som helst andet! Jeg er så træt af dig og glad for, at du endelig er ude af mit liv – ihvertfald for en kort stund… Jeg kommer overhovedet ikke til at savne dig, kære hovedopgave, det er en befrielse at du er væk nu!
Jeg har endelig fået printet min hovedopgave i tre eksemplar, og jeg er klar til at aflevere den på skolen imorgen. Det har mildest talt været et helvede den sidste uges tid, og jeg har brugt al min energi op! Jeg sad oppe til kl.3 i nat for et rette den til, og i dag blev jeg så endelig færdig.. Det er virkelig en skøn følelse. Nu skal den blot forsvares om nogle uger og så er den ude af mit liv for evigt, jeg kan slet ikke vente!
Imorgen skal jeg som sagt til Kolding og aflevere min opgave, og så skal jeg ud i centeret og hygge med min søster. Der skal spises lækker frokost og shoppes, for det skal fejres at jeg endelig har afleveret :-)
Jeg ønsker alle jer der stadigvæk sidder og kæmper med afsluttende eksamen, kæmpe stort held og lykke! <3

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Er det sundt at være forelsket?