Jeg flytter på onsdag!

Forandringer skræmmer mig…

forandringer

Kjolen er fra Nelly.com og kan købes lige HER <3

Jeg er på vej ind i en periode, hvor der kommer til at ske rigtig mange nye ting i mit liv. Jeg skal flytte lige om lidt (læs HER), som jeg glæder mig rigtig meget til. Derudover skal jeg starte i praktik i forbindelse med min uddannelse efter sommerferien, hvor jeg skal være det næste halve år. Jeg glæder mig enorm meget, og det bliver godt at komme ud og få brugt al min teori i praksis. Praktikken er det sidste forløb på min uddannelse, så jeg er helt færdig med undervisning, hvilket jeg egentlig er meget glad for. Det slog mig dog forleden dag, at min hverdag kommer til at ændre sig fuldstændig efter sommerferien. Når jeg kommer hjem fra USA, så bor jeg ikke længere på Amager, og jeg skal ikke længere i skole. Min hverdag kommer til at se helt anerledes ud, og selvom jeg glæder mig meget til de nye ting, så skræmmer det mig samtidig også. Jeg har det sidste år set min studiegruppe stort set HVER dag og det er slut nu. Jeg har tilbragt tid med de fire piger mere end med nogen andre herover, og jeg kommer til at savne dem i min hverdag. Selvom vi til tider har skændtes og nærmest været på grådens rand, så har de fået en enorm stor betydning for mig og min hverdag herover.  Én af pigerne tager hendes praktik i New Zealand, som er virkelig fedt for hende. Jeg synes dog virkelig det er mærkeligt, at jeg ikke kommer til at se hende i 7 måneder! Jeg har brokket mig til hende, men hun vil desværre ikke droppe turen for min skyld ;-) Pigerne grinte sådan af mig, for jeg er nærmest den eneste af os, som er ved at gå i spåner over alle de her ændringer. Jeg er ikke speciel god til forandringer, for så kommer jeg ud af min tryghedsbase, hvilket jeg ikke er stor fan af. Det bliver dog ikke en lige så stor en forandring som sidste år, hvor jeg tog springet og flyttede her til København – og hvis jeg kunne klare det, så bliver det her jo ingenting i forhold til. Forandringer er også godt, ellers bliver tingene jo for kedelige.

Tusind tak til alle som har deltaget i min konkurrence i samarbejde med Hvisk.com! Vinderen er Sascha (sascha1p@hotmail.dk), stort tillykke! Jeg har sendt dig en mail <3

Mys M!

Indlægget kan indeholde affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg flytter på onsdag!