Rabatkode til Sheinside

Top 10 serier

Top 10 serier

Jeg elsker at se serier, jeg synes det er så hyggeligt. Jeg bliver ofte helt opslugt i en serie og ser alle afsnit på få dage, hæhæ. Jeg synes det er en skøn følelse, at leve sig ind i anden verden en gang i mellem. Derfor bruger jeg også ofte serier i hårde perioder, så jeg kan lige kan slippe for virkeligheden for en stund. Jeg har mange favorit serier, og jeg har udvalgt de 10 bedste til jer. Jeg fortæller lige kort hvad de går ud på, hvis ikke i kender til dem i forvejen. De er ikke sat i prioriteret rækkefølge, da det er fuldstændig umuligt for mig. De er allesammen gode på hver deres måde <3

1. Desperate Housewives, har været en af mine favorit serier længe. Det er en god kombination af kærlighed, humor og ikke mindst drama. Den handler om fire kvinder der bor på Wisteria Lane, og man følger så med i deres liv hver for sig og sammen. Og der sker en masse hele tiden.

2. Sex and the city, hvis ikke i havde fået det med endnu, så eeeelsker jeg den her serie! Selvom den er ved at være gammel, så kan jeg se den igen og igen. Serien handler om fire veninder som bor i New York, og handler primært om mænd, dating og selvfølgelig også sex.

3. Under the dome, har jeg set her for nylig. Den handler om en by som bliver afskåret fra omverdenen via en stor ugennemtrængelig kuppel. Fuldstændig urealistisk, men virkelig spændende! Der er dog kun to sæsoner indtil videre, så det er lidt ærgerlig.

4. Orange is the new black, er jo den meget omtalte serie, og jeg har selvfølgelig også set den. Jeg var ikke solgt lige fra starten, men nu kan jeg slet ikke få nok! Serien foregår i et fængsel for kvinder, og man lærer de forskellige fanger virkelig godt at kende. Jeg er allerede godt i gang med at se sæson tre, og er faktisk næsten færdig – på kun tre dage.

5. The killing, er i følge mig den bedste krimiserie! Den er baseret på den danske serie “Forbrydelsen”, og den er virkelig spændende! Samtidig kommer man helt tæt på de to politibetjente i serien, og jeg fik virkelig et forhold til dem begge to. Jeg så alle fire sæsoner på en måned, jeg var helt opslugt af den.

6. Teen Wolf, er en rigtig teenageserie. Den handler om en flok unge i High School, hvor den ene dreng efter et bid, forvandler sig til en vareulv, hvilket åbner op til en helt ny verden med forskellige væsner. Fuldstændig urealistisk, men jeg elskede den nu alligevel. Den er også fyldt med lækre fyre, så det var måske dét der gjorde det ;-)

7. Sons of Anarchy, er også en meget populær serie omkring motocykelbanden SAMCRO. Den er meget voldsom og der sker nogle vilde ting! Der findes syv sæsoner i det hele, og jeg var opslugt igennem hver sæson. Den er enorm spændende, og fordi at der findes så mange sæsoner, så kommer man virkelig tæt på de forskellige personer. Og det mest skræmmende er, at det giver et meget godt indblik i den verden.

8. Gossip Girl, den ultimative tøse serie! Hvis ikke i har set den piger, så er i nødt til det. Man følger en flok unge i New York som lever et meget eksklusivt liv med dyrt tøj og fine fester. Der sker en masse spændende ting, og så er der masser af kærlighed og lækre fyre!

9. Pretty little liars, er en meget langtrukken serie, som stadigvæk ikke er færdigfilmet. Den handler om fire veninder, en masse hemmeligheder og mystik. Den er rigtig spændende og der sker en masse i hvert afsnit. Jeg er dog ved at miste tålmodigheden, men jeg kan alligevel ikke lade være med at følge med. Den er bare så spændende, og man vil rigtig gerne finde ud plottet.

10. The walkind dead, hvis du er til zombie-film, så er den her serie lige noget for dig! Jeg har altid været lidt små pjattet med katastrofefilm, især hvis det involverede zombier, så den her serie faldt lige i min smag.

Det var lige en top 10 over mine favorit serier. Kender i til nogle serier som i kan anbefale mig? :-)

Mys M!

57 kommentarer

  • Michell

    Hvad hedder den serie/film som du ser nu. Du har lagt en video ud i dag på din my story hvad hedder den serie/film :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Hvis det er gyser serien du tænker på, så er det serien “Scream”, som kan ses inde på Netflix :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • R

    American Horror story!!! Hver sæson har et tema! Nogengange går de samme skuespillere igen i de forskellige sæsoner, men det er sjældent at de samme karakter går igen ;) nogengange er sæsonerne også overlappede! Det er både en smule uhyggeligt, sjovt, spændende og så er der også kærlighed med i de forskellige sæsoner ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Jeg har faktisk set alle fire sæsoner af Horror story :-) Jeg var fanget i de første to! Sæson 3 var knap så spændende, og så døde jeg lidt i det.. Jeg brød mig slet ikke om den sidste sæson :-/ det blev for meget til sidst.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Hej Malene. Jeg vil anbefalde – at du tjekker disse serier ud.
    – banshee
    – revenge
    – the blacklist
    – greys hvide verden
    – vikings
    – games of thrones
    – Homeland

    Det er mine yndlings! Enjoy👍🏻😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Tusind tak for de gode tips! Jeg har faktisk set Homeland, og det er virkelig også en spændende serie :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    En serie som er et must at se er the peaky Blinders! Den kan godt virke underligt sat op i starten, men den er simpelthen så spændende når man kommer ind i den. Den kan anbefales.
    Og hvis du er til det overnaturlige, det kan jeg se du er ved at du kan lide teen Wolf og vampire diaries, så vil du også kunne lide serien Salem. Den handler om hekse :-)
    De kan ses på Netflix, og kan stærkt anbefales af en som elsker serier og film!!! 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Tusind tak for de gode tips til nye serier! Hvis jeg fortsætter i samme hastighed, så er jeg også snart færdig med Vampire, så er det godt at have nogle nye serier i baghånden ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Samira

    Hej Malene :)

    Jeg vil anbefale Ugly Betty

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Pretty little liars er så god

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natacha

    The vampire diaries
    The orange county

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Jeg kan anbefale dig at se The Orange County. Den er vildt god!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

    Hart of Dixie (helt sikkert) :D. Brothers and sisters! Måske 90210 (de nye) er noget for dig nu hvor Gossip Girl er :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hej Malene du skal helt klart se Hart of dixie, jeg er helt bidt af den serie!! :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene du burde helt klart se Orange is the new Black. Den er mega sjov, men kan også være lidt alvorlig. Hvor ser du pretty little Liars henne ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Jeg har set alle tre sæsoner af Orange ;-)
      Jeg har set pretty på netflix og dvd.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bjørk

    Jeg har set teen wolf! Det er den mest fantastiske serie. Er kun en lille smule besat af den….Hvor mange sæsoner har du set? hvem kan du bedst lide stiles og lydia eller stiles og Malia?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bjørk

    Du burde se the vampire diares hvis du altså ikke har set den☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Du burde se prison break, hvis du ikke har set den! Virkelig god serie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabine

    Jeg vil helt klart også anbefale LOST, den handler om er fly der styrter ned på en ø, men som der ikke er nogen, der kan finde. De overlevende fra flystyrtet er nu nødsaget til at undersøge øen, for at finde mad osv. Der sker så en helt masse på den ø ☺️ Jeg mener der er 6 eller 7 sæsoner, men ved desværre ikke om de er på Netflix

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    The Vampire Diaries, det handler om en pige der forelsker sig i en dren, Stefan og han har en bror, Damon og de er vampyr, og der sker en helt masse, der er en serie ved siden af som hedder ” the originals”

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg har lige set alle 4 sæsoner af Hart of Dixie :) det er så sød en serie som man bare bliver grebet af! Hovedpersonen Zoe har den mest fantastiske personlighed :) se den ;) <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Prison Break!!!!!! Den mest spænende serie nogensinde, dog kan den godt blive ret langtrukken hvis man kun ser et afsnit om ugen, ellers er den super spænende den handler om en mand som hedder Michael hvor hans bror er kommet i fængsel fordi at hans bror er blevet beskyldt for at dræbe en person som han ikke har dræbt og derfor skal han så henrettes for der. Så derfor røver Michael en bank for at komme ind i fængslet sådan at ham kan brydde dem ud af fængslet før at hans bror bliver henrettet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    The Vampire Diaries

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    One three hill!! Bedste serie til dato, mega lækre skuespillere, og slår ifølge mig, endda gossipgirl

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maiken!

      Kan ikke være mere enig!! Intet bedre end One tree hill. Jeg har alle 9 sæsoner og kan se det om og om igen!! 😍👌

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Ja One Tree Hill er virkelig også en god serie! Jeg har også set alle 9 sæsoner flere gange :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Skins (UK), Breaking Bad og Game of Thrones er virkelig fantastiske serier, jeg kan ikke anbefale dem nok! Awkward er også en rigtig god serie, samt Californication. Hvis du er til noget dansk humor, så er Rita en sikker vinder :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

    Pretty little liars jeg elsker den serie – men giver den ret den er ret langtrukkent. Sæson 6 er lige startet i USA hvis du ikke vidste det, der kommer nye afsnit hver uge – så spændende! Forfatteren på serien, har meldt ud at alle svar vil komme hen over sommeren, så synes klart du skal se med. Jeg er hvert fald spændt på hvem A er

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Jeg kan helt klart anbefale new Girl en serie om en kvinde ved navn Jess som flytter ind hos tre drenge da hendes kæreste lige har været utro! PS. Hvor mange sæsoner er der af Pretty little Liars på Netflix??❤️❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tenna

      Der er 4 på den danske, 5 på den amerikanske og alle 6 på den britiske netflix

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lost og Breaking Bad – Virkelig fede serier !! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    American Horror Story :) syntes helt klart selv den er FANTASTISK :) der er 4 sæsoner i alt. Der kommer snart en til :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Helt klart one three Hill. Vil anbefale enhver serie elsker til at tage den!!
    Ellers er vampire diaries og once upon a time også nogle gode bud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

    Er også helt vild med SATC og gossip Girl :) men har næsten lige set House of cards færdig. Den er vildt god og spændende! Men der er mange gode serier. Er igang med suits nu, den er også rigtig god :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Jeg har også set de to første sæsoner af Suits, det er også en god serie! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tenna

      Spencer (Troian Bellisario) fra Pretty little liars og Mike (Patrick J Adams) fra Suits er forlovet i virkeligheden :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rebecca

    Du burde virkelig se Orphan Black, Greys anatomy, Bates motel og New girl :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

    One Tree Hill er den bedste serie jeg har set, er startet på utallige af nye serier, eksempel Gossipgirl, men jeg finder aldrig en der slår One Tree Hill! Prøv den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Jeg har også set One Tree Hill, og det er nemlig en rigtig god serie! Det er godt nok længe siden, så måske jeg burde se den en gang til :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Game of thrones er virkelig et must! Har set mange rigtig gode serier (bla. nogen af dem du skriver om her) men GOT har virkelig stjålet 1.pladsen på listen over mine yndlingsserier. Den har virkelig alt og så er det den mest episke og vildeste serie jeg nogensinde har set. Gør dig selv en tjeneste og se den :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Jeg tror du vil elske at se “Hart of Dixie”…
    Jeg har lige set den færdig, og den var fantastisk. En rigtig tøse serie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    På Netflix er der en serie der hedder between, den er mega spændende. & desværre ikke så lang. Håber på flere sæsoner

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Kan helt klart anbefale White Collar eller Supernatural! De er begge på Netflix, og for at være ærlig fangede de mig ikke i første episode, men de blev bare bedre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Prison break

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

    The Vampire Diaries er fantastisk!
    Jeg elsker også The 100, dog er der kun en sæson inde på netflix… lige nu

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    The vampire diaries og Glee, det er dem jeg ser lige nu. Nej også heart of dixie og grey’s anatomy ☺☺

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tenna

      Elsker seriøst Glee så meget! :-)
      Sørgeligt med Cory… RIP Cory

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    The vampire diries the carrie diaries

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rabatkode til Sheinside