Jeg er færdiguddannet!

Sommerens must have!

DSC_0128

Hvor er det lækkert at vejret har været så godt de sidste par dage! Jeg nyder det i fulde drag, og har længe set frem til nogle varme sommerdage. Jeg har fundet sommerens musthave, som vil gøre de sene sommeraftener med veninderne en del lettere! Det drejer sig om de nye specialdesignet etuier, som Libresse har lavet i samarbejde med det britiske modegeni Sarah Arnett. Jeg er solgt! Der er designet fire forskellige etuier, som passer til fire forskellige fashionistas, som ønsker at matche og mixe mode og humør. Den er nem at have med i tasken og skjuler samtidig en ting, som jo er nødvendigt for os tøser at have med i tasken hen over sommeren. Libresse har været ude med lignende etuier før, og nu er de vendt tilbage med et nyt og sommerpræget design. De sidder lige nu på Libresse pakkerne, men der er dog kun et begrænset antal, så få fat i dem imens de er der!

Libresse2

Nr.1 / Nr.2 / Nr.3 / Nr.4 / Nr.5 / Nr.6 / Nr.7 / Nr.8 /

 

Mit favorit etui er det der hedder “Pink Bloom” (Nr.3), da jeg elsker de feminine farver, som passer godt til min stil. På grund af det super fine design, er det nemt at matche etuiet med nogle af mine favorit styles her til sommer. I kan se alle etuierne lige HER. Hvad synes i om designet på dem, kan i lide dem? <3

Mys M!

 

Indlægget kan indeholde affiliate links, og er sponsoreret i samarbejde med Libresse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er færdiguddannet!