LOVOO ♡

Mit første event som blogger!

event1

I lørdags var jeg til mit allerførste event som blogger. Jeg havde inviteret Camilla med, så vi kunne få en hyggelig tøseaften. Det var min første aften ude, siden jeg er flyttet til København. Vi startede aftenen ud til Copenhagen Secondhand Fashion Show. Eventet gik ud på at 20 upcoming designere havde skabt et high-fashion outfit ud af second hand tøj. Jeg var simpelthen så imponeret over de kreationer, som de havde designet. De var allesammen forskellige og meget smukke. Jeg var især imponeret over deres kreativitet. Flere af designerne havde brugt materiale, som ikke tidligere kom fra tøj. Vinderen af aftenens event havde for eksempel designet en fantastisk kjole ud af en faldskærm – det var imponerende! Efterfølgende var der bobler og mingling med de andre gæster. Vi fik også en øko hotdog – hvor er det bare københavnsk! Sådan nogle hotdogs findes altså ikke på den lokale grillbar i Rødekro ;-)
Det var et rigtig fint event, og jeg var super glad for at være en del af det. Så fik jeg også prøvet det! Jeg håber at jeg kommer til at deltage i flere spændende events, når nu jeg bor i København. Nu er muligheden ihvertfald større!

event2

event3

event4

event5

event6

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LOVOO ♡