Skal jeg se den nye sæson af PH?

Jeg er ikke tilfreds med X-factor i år!

X factor
(Følg mig på snapchat m.sandgaard)

Ja nu skal jeg altså lige have lov til at brokke mig! Jeg sidder trofast og ser X-factor hver fredag, og jeg havde mine klare favoritter da Live shows startede. Hvis ikke I fik læst mit indlæg om mine favoritter i sidste uge, så kan i læse det lige HER. Jeg har dog siddet de sidste to fredage og været mega skuffet – for at sige det mildt. Jeg er altså ikke glad for den nye dommer, Mette! Jeg synes altså, at hun er noget så træls. For det første fravalgte hun en utrolig dygtig sanger fra til Five Chair Challenge, og nu ødelægger hun alt for den ellers meget talentfulde Reem! Til det første Live Show var Reem intet mindre end fantastisk. Hun sang en virkelig flot sang, som passede helt perfekt til hendes stemme. De sidste to gange har hun til gengæld sunget nogle virkelig dårlige sange, som slet ikke passer til hendes stemme. Vi får overhovedet ikke lov til at høre, hvor dygtig hun egentlig er. Til gengæld ser vi hende danse rundt på scenen i nattøj – ja jeg er altså ikke tilfreds, som i nok kan høre! Jeg forstår simpelthen ikke, hvad Mette tænker på, når hun vælger sange til hende!? Jeg stemte trofast på hende sidste gang, fordi jeg ved hvor dygtig hun er, på trods af at jeg faktisk syntes, at hun var den der gjorde det dårligst. Hvis det går hende lige så dårligt næste gang, så stemmer jeg altså ikke på hende. Så må de altså lære, at det der ikke nytter noget! Mette bliver ved med at sige, at de har en plan med det hele – ja hvis planen er at få de andre til at fremstå bedre, så lykkedes det hende ihvertfald! Jeg har da fået øjnene op for, at Alex er enorm dygtig! Og han er blevet min nye favorit i “de unges kategori”. Er der andre der deler samme holdning som jeg? Vi sidder ihvertfald tre mennesker hver fredag, som allesammen er utrolig skuffet over det!

Mys M!

8 kommentarer

  • Cille

    Kan kun give dig 100% ret, jeg syns hun gjorde nogle Lunde til det første live show med siden da er det squ gået ned af bakke… Og det er synd for reem for det er i bund og grund Mettes skyld, hun er skyld i hvis hun en fredag sidder og har mistet reem :) min favorit er helt klart Alex, og grupperne :-) Remee har fået den bedste katogori i år! Tænk hvordan det ville have set ud hvis Mette havde grupperne? Og med det vil jeg bare sige – Mette er ikke min favorit!!

    Rigtig god aften og weekend til dig Malene!! Håber du får en god aften imorgen trods Mette :-) <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Jeg læste igår hvilke sange de skal synge i aften, og det ser heldigvis håbefuldt ud for Reem, så nu glæder jeg mig til det :-) Det er nemlig super ærgerligt, at hendes sindsyge talent går til spilde… Og ja Remee har været meget heldige med hans deltagere i år, for grupperne er virkelig dygtige! :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Hej Malene, jeg ved godt, at det ikke har noget med opslaget at gøre, men jeg så din story på Snapchat i går, og undrede mig over hvordan du kan se sæson 6 af the vampire diaries på Netflix?? Du ved jo at sæson 5 slutter meget dramatisk😁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Ja sæson 5 slutter da absolut forfærdelig! Jeg ser sæson 6 på det amerikanske netflix :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Jeg sidder og har ligesom dig. Mette ødelægger alt for Reem, hun er en af de bedste og Mette gør bare ikke noget godt for hende, hun få en til ikke og kan lide Reem og det er mega ærligt 👎🏻 Og ja ved hellere ikke hvad det var for noget nattøj hun skulle have på, men det lignet næste af hun var på vej til fastelavn og en pige på 4 år, rigtigt ærligt de ikke udnytter at de har en smuk pige på scene. 😊men elsker og se x faktor 👏🏼😃

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Jeg er også stor fan af X-factor, men jeg sidder virkelig og ærgrer mig hver fredag! Jeg håber virkelig, at hun skal synge noget ordentlig på fredag :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikoline

    Jeg er helt enig, i det med Mette. Jeg synes at hun er utrolig ringe og at reem får dårligere sange. Mette er i hvert fald ikke min favorit dommer og synes ikke hun skal vinde. Det er bare synd at dem der er bedst vokalmæssigt eller var det da de selv valgte sange, jeg stemmer på Mads Christian men håbede lidt på at de unge var remees eller Blachmans. Men god aften og ønsker dig alt det bedste! Stor støtte herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Jeg håber virkelig også, at hun skal synge noget ordentlig på fredag :-) Ellers bliver jeg helt tosset på Mette, synes det er så ærgeligt!
      Og tak for dine søde ord <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skal jeg se den nye sæson af PH?