Hvem snakker jeg med fra Paradise Hotel?

Sjove facts om mit ophold på Paradise Hotel

934 Poolbilleder 13

Nu tilbragte jeg jo omkring 2,5 måned i Mexico og der er mange ting, som ikke blev vist på tv. Vi blev jo filmet 24 timer i døgnet, men I så kun sammenlagt 30 min – så der er mange ting, som I ikke har fået med. Jeg har samlet lidt sjove facts fra mit ophold, som ikke blev vist i fjernsynet. Enjoy!

– Da Anis og mig kom med på Croco den allerførste aften, sad der en mega klam frø ude på vores badeværelse. Jeg skreg simpelthen så højt, da jeg er meget bange for frøer – hvilket i også kan læse om i mit indlæg lige HER.

– Til vores bokser-fest, hvor vi havde Patrick Nielsen på besøg, blev jeg virkelig fuld! Idet jeg løber ind på toilettet på Croco, glider jeg i noget vand der ligger på gulvet. Jeg falder direkte ned på røven med et ordentligt brag! Jeg skynder mig at rejse mig op så ingen ser det, hvor det bagefter så slår mig, at der jo ligesom hænger kameraer i hele værelset. Flot Malene!

– Når jeg trængte til en pause fra det hele, så svømmede jeg altid alene ud for enden af poolen. Der kunne jeg lige sidde i ro og fred med mine egne tanker. Vi var omgivet af mennesker hele tiden, så det var rart med en pause en gang i mellem.

– Vi havde på et tidspunkt problemer med røde knopper inde på hotellet, som kløede helt af helvedes til! De røde knopper skyldtes, at når de store gribe drak af vandet i poolen, så overførte de nogle bakterier. Jeg vågnede flere gange om natten ved, at Kasper sad over i stolen og prøvede at kontrollere sig selv og sin kløe, det var ulideligt!

– Den nat hvor Anna og jeg sov i lounchen, fordi vi ikke ville bo på værelse med Rasmus, ringede telefonen dernede pludselig midt om natten. Der gik åbenbart en næsebjørn rundt omkring os, og den var kommet ret tæt på os. Produktionen synes vi skulle gå ned på værelset, men det nægtede vi. Så hellere blive angribet af en stor næsebjørn!

– Jeg blev ofte kaldet i Sync (der hvor vi bliver filmet alene), når jeg lige var kommet ud af badet. Derfor sad jeg også ofte uden make-up, hvilket jeg ikke var helt tilfreds med. Én dag var jeg simpelthen så træt af det, at jeg marcherede direkte ned på Sync-værelset og fortalte, at jeg nægtede at blive filmet nu – og så gik jeg ellers pænt tilbage på mit værelse.

– I en af de første uger inde på hotellet, havde både Mette og jeg brændt vores læber i solen. De blev helt hævet, og lignede jeg ved ikke hvad. Da programmet blev vist i fjernsynet, blev jeg faktisk også spurgt, om jeg havde fået lavet læber – det har jeg ikke, det var altså pga solen!

– Jeg havde jo fødselsdag inde på hotellet, men det måtte jeg ikke fejre. De andre gæster var dog kreative og gav mig gaver! Der blev sørget for, at jeg fik pizza til aftensmad. Jack gav mig et rejsesæt, som han havde fået i flyveren på vej derned og Nathja gav mig en blomme, haha! Og så gav Kasper mig hans t-shirt, hvilket i jo nok husker.

– Da jeg røg ud af hotellet, var Pingel den allerførste jeg tænkte på. Det var længe siden at han var røget ud på det tidspunkt, men den første som jeg vidste, at jeg skulle snakke med, når jeg landede i Danmark igen.

Mys M!

8 kommentarer

  • emse

    hej malene
    jeg er mega fan af dig og din blog.
    kan du ikke snart lave en ask me
    du er den bedste og jeg er en fast følger af dig, du er den bedste blogger i verden
    kys din største fan :-*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    Hvem er pingel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Nicklas – min første rigtige partner inde på hotellet :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Hej Malene❤️

    Jeg elsker dine indlæg på din blog.. Jeg har set after Dark og der snakker værten (kan ikke huske hvad han hed) at du havde taget en af de flamingoer… Hvis du har… Har du så den stadig i dag efter programmerne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Nej jeg fik den aldrig med hjem :-/ Jeg lagde den i en bil i Mexico, og så snuppede produktionen den desværre fra mig…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Hej Malene jeg er selv mega ( fan ) af paradise hotel, jeg har set din sæson 3 gange og jeg elsker den men hvem er pingel ? Kunne helt vildt godt tænke mig at vide det og så elsker jeg din blog og de indlæg som det her så dem må du meget gerne lave flere af❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Tak for de rosende ord! :-) Pingel det er Nicklas – min første rigtige partner inde på hotellet :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mia

      Tusinde tak for dit svar

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvem snakker jeg med fra Paradise Hotel?