Jeg er så heldig!

Min søster ♡

Lige som med min mor (Læs HER), så har min søsters og mit forhold ikke altid været fantastisk. Da vi var yngre var vi absolut ikke gode venner, for at sige det mildt! Vi skændtes SÅ meget, vi kunne overhovedet ikke enes. Den dag i dag griner jeg sådan, når jeg tænker tilbage på det. Vi kunne skændtes over de mest latterlige ting – men sådan tror jeg at mange søskende har det! Vores forhold blev dog styrket af, at jeg flyttede i min egen lejlighed. Vi kom pludselig til at savne hinanden i hverdagen, som gjorde det til en fornøjelse, når vi så endelig så hinanden.
Min søs og jeg er dog meget forskellige, vi minder ikke meget om hinanden. Jeg er meget mere frembrusende, hvor min søs er mere tilbageholdende, og det har nogen gange været svært for os at enes. Vi har svært ved at forstå hinanden nogen gange, hvilket selvfølgelig skaber nogle konflikter, men sådan er det at være søskende <3
Vi har heldigvis fået et så godt forhold til hinanden nu, at vi “næsten” kan gå så vidt, at kalde os for veninder. Vi tager på både café og shopper en hel dag, og har også ofte hygge-dag hjemme ved mine forældre. Vi undgår dog sjælendt et skænderi i løbet af dagen, men sådan er det at have en søster. Alt i alt så er jeg så taknemlig for min søster, også selvom hun hader mig nogen gange ;-)


IMG_3511

 

Mys M!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jeg er så heldig!