Kærestesorger: Det bliver bedre!

X Factor: Hvem fortjener at vinde?

xxx

Efter at have siddet fredag efter fredag de seneste mange uger, er der endelig X Factor finale i aften! Jeg kan desværre ikke set det fra staren af, da jeg skal arbejde ude i Stylebox til lukketid. Det er selvfølgelig typisk, at jeg går glip af det store show, som jeg har ventet på i flere uger, men så må jeg se det imorgen – det er bare ikke lige frem det samme! Nå, men selvom jeg ikke kan følge med fra starten af, så er jeg spændt på at se, hvem der bliver aftenens vinder. Jeg har haft mine klare favoritter lige fra starten af, læs lige HER, og to af mine favoritter er med i finalen. Desværre måtte vi sige farvel til Andrew sidste fredag, og det var jeg ikke helt tilfreds med. Jeg har trofast stemt på ham hver fredag, for jeg synes han var noget helt specielt! Dog er der virkelig nogle dygtige sangere med i finalen, og jeg synes at feltet har været hårdt i år, og alle kan jo ikke komme med til finalen. Jeg synes det er svært at udpege én favorit, for de er alle tre dygtige på hver deres måde! Jeg har ikke haft én favorit hele vejen igennem, for jeg har kunne se potentiale i flere af deltagerne – som har rørt mig på hver især. Det er svært at sige, hvem jeg egentlig hepper på i aften. Embrace har været dygtige hele vejen igennem, og haft nogle vanvittige præstationer. Reem har uden tvivl et naturtalent, men hun har skuffet flere fredage, hvilket er  ærgeligt! Hun var min klare favorit i starten, men jeg synes der har været nogle dårlige sangvalg ind i mellem, som har trukket hende en del ned. Alex er til gengæld vokset på mig! Jeg synes ikke, at han var noget særligt i starten, men nu kan jeg virkelig se hans talent. Puha det er svært! Hvis jeg skal vælge én, så må det nok blive Reem. Hun er altså bare dygtig. Når hun synger de helt rigtige sange, så sidder jeg med kuldegysninger over hele kroppen. Men det er altså virkelig svært, de er alle tre rigtig dygtige!

Hvem holder i med? :-)

Mys M!

4 kommentarer

  • Pernille

    Reem💗

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yasemin

    Jeg har selv meget svært ved at vælge mellem Embrace og Reem, for jeg synes de begge fortjener at vinde… De var simpelthen så dygtige, men når Reem sang Hello og Stay lød hun som en sand vinder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Ekstrøm Jørgensen

    Jeg holder 100 procent med Reem, syntes helt klart hun er det største talent af dem alle, og at hun kan blive til mest!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ALEX <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kærestesorger: Det bliver bedre!