Mit første år i København!

Balmain Hair Couture

BM1

I torsdags var jeg til Balmain Hair Couture event på d’Angleterre og det var virkelig hyggeligt! Vi fik æren af at møde Richard Guliker, hvis far grundlagde Balmain Paris Hair Couture tilbage i 70’erne i tæt samarbejde med Pierre Balmain. Han fortalte om ideen bag deres produkter og hele visionen for denne virksomhed. Derudover fremviste de nogle udvalgte produkter og det hele var super spændende! Locationen var jo også bare skøn. Jeg har aldrig været på d’Angleterre før og det hele var bare så fint. Samtidig havde de lavet fine Balmain muffins og lækre goodiebags. Jeg glæder mig meget til at teste deres produkter, jeg er allerede gået i gang. Vi fik blandt andet deres texture spray med i vores goodiebag, hvilket jeg er stor fan af til mit flade og lidt tynde hår. Hele deres serie er tilsat samme duft af vanilje, hvilket jeg synes er ret lækkert.
Jeg var så heldig at få sat en Catwalk Ponytail i af deres dygtige frisør Guido Rieger og jeg var helt pjattet med den! Nu er jeg jo vant til at gå med extensions, men jeg har aldrig haft så flot og lang en ponytail! Den var utrolig nem at sætte i så det så naturligt ud. Håret er 100% memory hair, som er Balmain Hair selv har udviklet. Memory hair er syntetisk hår, som opfører sig som og ligner ægte hår. Det føles blødt og blender perfekt ind i ens eget hår.
De har endnu ikke en dansk webshop og hjemmeside, men produkterne kan købes i udvalgte saloner her i Danmark. Man kan se forhandlerlisten på deres facebookside lige her:  facebook.com/balmainhairdenmark´<3

BM2

BM3

BM4

BM5

BM6

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mit første år i København!