Mine yndlings

Jeg er så nervøs!

DSC_0048

Jeg ved ikke om jeg overlever dagen imorgen, det føles ikke sådan lige nu! Jeg er simpelthen så nervøs for min afsluttende eksamen.. Det kører rundt i hovedet på mig hele tiden, og jeg kan slet ikke koncentrere mig om noget som helst andet.. Det er også fordi at det er den allersidste eksamen, så jeg vil bare rigtig gerne slutte af med en fin karakter. Samtidig skal jeg også bruge min afsluttende karakter til at søge videre, så min fremtid afhænger af det. Jeg har aldrig været så nervøs for en eksamen før, puha!
Jeg glæder mig virkelig til det er overstået, og jeg endelig kan afslutte den her del af mit liv. Der har været så mange kampe og modstand i løbet af det sidste halve år, så min energi og overskud til mit studie, har slet ikke eksisteret.. Men nu er jeg endelig snart færdig, og jeg fik gennemført på trods af det hele.
AM kommer heldigvis i aften og sover, så vi kan forhindre hinanden i at gå fuldstændig i selvsving. Husk at krydse fingre for mig imorgen, I need it!

Mys M!

7 kommentarer

  • Mai-Britt

    Hvad er det du læser og skal op i? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Markedsføringsøkonom, og det er min afsluttende hovedopgave, som jeg skal op og forsvare :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

    Held og lykke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg har også min afsluttende eksamen i morgen, og derefter er jeg lærer :-) Huha. Så jeg er dæleme også nervøs! Held og lykke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ayaan

    Hej Malene

    Kan du ikke lave en oplæg, hvordan det var at gå i gymnasium og hvordan du havde det, da du blev student?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine yndlings