Studenter kjoler!

Det er okay at græde…

DSC_0028

Der er mange der mener at når man går igennem et brud, så er det vigtigt at man kan holde hovedet højt og se fremad. Det er tildels også rigtig nok, men jeg tror virkelig også at det er vigtigt, at man giver sig selv lov til at være ked af det. Hvis man undertrykker sine følelser og forsøger at glemme smerten, så risikerer man at det hele pludselig ramler sammen. Som en af mine gode venner sagde til mig: “Det er vigtigt at kunne se frygten i øjenene, og ikke bare flygte fra den…”
Jeg knækkede fuldstændig efter vores brud, og jeg kunne virkelig ikke komme længere ned. Dette betyder også at der er rigtig lang vej op igen. Jeg tror dog stadigvæk, at jeg har brug for at ryge helt ned i hullet, før det hele vender og går den anden vej igen. Samtidig er det stadigvæk vigtigt at man ikke gror helt fast, og derfor er jeg også så taknemlig for min familie og mine veninder. De ved godt at de skal presse mig lidt, men samtidig ikke for meget. Som fx igår da min veninde kom og hentede mig, fordi vi skulle ud og gå en tur ved vandet. Jeg orkede det inderligt ikke og energien var der slet ikke – men jeg havde simpelthen ikke noget valg, fordi hun ikke gav mig et.
Jeg kan mærke at det langsomt begynder at gå fremad, meget langsomt… Jeg har ikke grædt i knap to døgn, og det er virkelig et stort skridt for mig. Jeg er samtidig begyndt at acceptere og forstå det hele. Jeg har bare heller ikke lyst til at blive glad og ovenpå alt for hurtigt, for hvis jeg så en dag falder, så er der langt at falde.
Jeg ved at jeg nok skal smile og grine igen på et tidspunkt, men lige nu er det okay, at jeg bare har brug for at græde ud. Og når den dag så kommer, hvor jeg smiler igen, så vil det ikke være et falsk smil, men et smil fordi jeg inderligt er glad…

Mys M!

9 kommentarer

  • Claire

    Åh det er hårdt. Har selv været der et par gange, men min krop har heldigvis glemt hvor stor smerten er. Du føler 100 at ingen kan have været så nede som du er nu, men os der har været der VED at du kommer stærkt tilbage på et tidspunkt. Det hjalp mig at græde uafbrudt i en uge, bare komme ud med det, og derefter skubbe enhver tanke om ham ud af hovedet, når den kom. For den skærer i hjertet så tæt efter, det er lettere at reflektere over hvad der er sket, når du kommer nogle måneder frem i tiden. Jeg græd i 10 dage, kunne ikke stoppe efter en uge, men efter 3 dages forsøg begyndte det at lykkes. Jeg ønsker dig alt held og lykke i denne svære tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Tusind tak for din besked og dine tanker <3 Det varmer mere end du aner!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ved præcis hvordan du har det, jeg går det samme igennem lige pt. Og det er slet ikke særlig sjovt! /: alt kommer bare og ødelægger ens humør.. Men inderste ved jeg at jeg nok skal klare det, og det kan du sagtens også!
    Stol på dig selv, ved godt at det meget svært! :-)
    Bare husk, at passe på dig selv!
    Loooov

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er en rigtig smuk, ung dame, som man kan lære meget af. Alt skal nok komme på plads.. Ja its easier said than It’s done but believe me… Du skal nok være den søde Malene, som vil være glad igen ❤️ Jeg ønsker ikke andet end det bedste… Men kan jeg spørger hvilket kamera bruger du at tage dine billeder

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

    Kære Malene.
    Det gør ondt at høre det du går igennem. Jeg kan fortælle dig, at jeg har gået igennem samme følelse for ca. 3 år siden. Man er bare enormt ked af det, og kan nærmest ikke se at det nogensinde vil lysne igen.
    Det hjalp mig rigtig meget at snakke med min mor og veninder – som du også gør. Græde og være vred og ked af det! Ud med de tunge følelser!
    Og så tvang jeg mig også selv til at tænke nye fremtidsmuligheder, – hvad jeg skulle efter endt studie. På den måde lysnede det faktisk for mig.
    Og tro mig.. Med tiden så er du kommet på den anden side – den lyse side, og så kan du igen grine og smile af livet.
    Al mulig kærlighed og opmuntrende tanker til dig, søde Malene.
    Kh Helene

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Tusind tak for din tanke og de opmuntrende ord <3
      Jeg klarer mig også igennem den her tid takket være min skønne familie og mine veninder! Og ja det hjælper at tænke fremad og se, hvilke muligheder der pludselig er dukket op for mig. Nu skal den her tid bare "overståes", så jeg snart kan se lyst på det hele igen!
      Mys!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Går selv igennem det samme for tiden, og af og læse det du skriver, det hjælper mig utrolig meget faktisk.
    Jeg synes virkelig din blog er så god, og kan godt lide og følge med på den..
    Malene, jeg håber du snart får det bedre, selvom det er en virkelig lang vej, op til der hvor man var før :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Malene Sandgaard

      Jeg er rigtig glad for at høre, at jeg kan hjælpe andre i en svær tid, ved at dele ud af mine tanker <3 dejlig besked at få!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Studenter kjoler!