Hvornår har jeg sidst gjort noget vildt? / KONKURRENCE!

Velkommen tilbage mandag! / Vinderen af konkurrencen

vindere

Så starter en ny uge og for mit vedkommende ovenpå en arbejdsweekend. Nu elsker jeg heldigvis mit arbejde i Stylebox, så jeg har ikke meget imod at bruge en hel weekend i butikken. Til gengæld hader jeg mandage, så den dag er stort set altid en kamp at komme igennem. Det gør det dog lidt lettere at komme igennem dagen, når jeg startede mandag morgen ude i Stylebox til MAC Kickoff møde – vi får nemlig meget snart MAC i butikkerne og det bliver så spændende! Desuden skal jeg ud til min veninde Nanna i aften, som laver tarteletter til os. Mums.
Samtidig kan jeg glæde en af jer læsere, da jeg nemlig har trukket en vinder af min konkurrence i samarbejde med Juicy Couture. Først og fremmest, tusind tak fordi at i gad dele jeres historier med mig, det har været en kæmpe fornøjelse at læse! I kan læse alle kommentarerne under mit indlæg lige HER. Jeg har trukket en tilfældig vinder blandt kommentarerne, da ingen af jeres historier var bedre end hinandens – de var noget særlige på hver deres måde. Stort tillykke til Awa Sari, du må meget gerne kommentere under dette indlæg med din adresse (den forbliver selvfølgelig anonym), så får jeg sendt en parfume afsted til dig <3 Jeg håber at du bliver glad for den og at den også kan vække din frygtløse side frem, som den bestemt gør hos mig!

Mys M!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvornår har jeg sidst gjort noget vildt? / KONKURRENCE!